Fredagen den 3 oktober öppnar MR Cake på Stockholms Centralstation. Konditorn Roy Fares erbjuder noga utvalda bakverk och fika för både resenärer och stockholmare.
Fredagen den 3 oktober blir Stockholms Centralstation ännu mer lockande. MR Cake öppnar och blir en ny destination för alla som vill unna sig något gott på språng.
Bakom caféet står den prisbelönte konditorn Roy Fares. Han driver redan två populära caféer i Stockholm och tar nu konceptet till stationen.
Jernhusen vill göra stationen till ett levande nav med mat, fika och service. MR Cakes bakverk kombinerar smak och estetik och skapar minnesvärda stunder för besökarna.
”Vi är mycket glada att välkomna MR Cake till Stockholms Centralstation. Med unika bakverk som förenar smak och estetik skapar de minnesvärda stunder för våra besökare,” säger Petra Hersgren, regionchef på Jernhusen.
På Centralstationen erbjuder MR Cake ett mindre, noga utvalt sortiment. Det är anpassat för resenärer på språng. Kvaliteten och passionen för råvaror är densamma som på deras andra caféer.
”Vi har länge letat efter ett centralt läge med mycket puls. Stockholms Centralstation är perfekt för oss. Här fokuserar vi på att erbjuda något gott att ta med sig – före eller efter resan,” säger Roy Fares.
Om Stockholms Centralstation:
Stockholms Centralstation öppnade 1871. Tillsammans med Cityterminalen är den Nordens mest trafikerade station. Mer än 200 000 personer passerar dagligen. Här avgår fjärrtåg, regionaltåg, lokaltrafik, fjärrbussar och Arlanda Express. Stationen har totalt 10 000 kvm retailyta.