Den 22 mars slås dörrarna upp för en efterlängtade brunch! Varje lördag mellan kl. 11-15 bjudes det in till en unik brunchupplevelse med smaker inspirerade av det Nikkei-köket. Hembakat japanskt milkbread, omu-rice, krispig karaage kyckling och gyllene våfflor – varje tugga är ett smakäventyr.
Upptäck brunchmenyn:
Benedict – 155 kr
Vår tolkning av den klassiska Eggs Benedict, toppad med två pocherade ägg och Aji chili-yuzu hollandaise. Välj mellan:
- Rökt skinka och gräslök
- Gravlax och dill
- Avokadoröra och furikake
Avocado Croast – 165 kr
Två pocherade ägg, avokadoröra, ruccola med yuzu-vinägrett och riven parmesan, serverat på en pressad stekt croissant.
Omurice – 165 kr
Japanskt stekt ris (”yakimeshi”) med omelett och demi-glace sås.
Yoghurtbowl – 95 kr
Husets granola med blåbär, banan, jordnötssmör och açaipulver.
Katsu Sando – 175 kr
Marinerad kycklinglår i krispig panko, strimlad vitkål, QP mayo, syrlig katsusås och husets Hokkaido milkbread.
Chicken Kara-age & Våfflor – 175 kr
Friterad kyckling marinerad med soja och ingefära, toppad med hallon hot sås, citron, salladslök, koriander och furikake.
Kung Pao Baby Back Ribs & Våfflor – 185 kr
Friterade kamben glaserade med söt och klibbig gochujang-sås, serverat med salladslök, citrongräs och thaibasilika.
Pommes – 75 kr
Serveras med QP-majonnäs och ketchup.
Njut av vårt hembakade milkbread
Japanskt milkbread, eller shokupan, är ett mjukt, luftigt och lätt sött bröd som bakas med tangzhong-metoden för en extra saftig och fluffig konsistens.
Söta favoriter:
Våffla – 90 kr
100% lönnsirap och smör.
Våffla och Banan – 145 kr
Vispgrädde, chocolate chip, chokladsås, blåbär och banan.
Crème Brûlée Cheesecake – 110 kr
Serveras med vispgrädde smaksatt med äkta vanilj.
Brasiliansk Crème Caramel – 110 kr
Smaksatt med karamell och kondenserad mjölk.
Varmt välkommen att uppleva en brunch utöver det vanliga!