Urban Deli breddar sitt sortiment med nybakade bagels. Ett formatskifte där klassiska smaker möter nytänkande servering. Med inspiration från New York och produktion i det egna bageriet i Hagastaden erbjuder Urban Deli nu bagels i flera former. Fyllda med klassiska och säsongens smaker, i lösvikt för att kunna ta med hem eller till jobbet. Eller som del av det nya konceptet Bagels & Schmear, Rip & Dip.
Förutom fyllningar som Lox & Lemon, Chicken & Chili eller säsongens variant med Spicy Zucchini så kommer det finnas flera sorter av ”Schmears” smaksatt färskost i massa olika varianter. Allt finns tillgängligt i delidiskarna på Urban Deli för att ätas på plats, i farten eller för att ta hem eller till kontoret.
Alternativ
Vi vill göra bagels till något tillgängligt och prisvärt. Ett alternativ till den ”snabba mackan” som funkar lika bra till frukost, lunch, eller mellis. Att ätas hos oss eller som något snabbt i farten. Kombinationen av nybakade bagels och goda fyllningar eller Schmears är enkel, tydlig och väldigt uppskattad, säger Sara Kokk, Kreativ Projektledare på Urban Deli.
Satsning
Bagels & Schmear, som lanserades under Rosendals Garden Party, är en del av satsningen. Den nybakade bageln rivs och dippas i olika Schmears. Ett lekfullt och gott sätt att äta bagel som blivit populärt i New York och nu också finns i Stockholm.
Bagelutbudet finns nu på plats i Urban Delis delidiskar i Hagastaden, på Sveavägen i City, i Sickla och på Nytorget.
Urban Deli har sedan starten 2009 kombinerat matglädje, innovation och kvalitet i butik, restaurang och deli. Med bageln i centrum adderar man nu ett nytt, lättillgängligt format som passar dagens alla timmar och tiden vi lever i.