Dyk ner i mjödets förtrollande värld med den fjärde, uppdaterade upplagan av Mjödboken – tillverka mjöd hemma! Den här boken är både för nyfikna nybörjare och för erfarna hembryggare som vill utveckla sina färdigheter.
I den nya utgåvan hittar du bland annat:
-
Nya recept som maskrosmjöd och havtornsmjöd
-
Flera prisbelönta klassiker
-
Allt du behöver veta om mjödets historia, typer av mjöd, honungssorter och bryggtekniker
-
Tips på smaksättning, kolsyresättning och biodling
Med Mjödboken i handen kan du imponera på släkt och vänner med en unik, hemlagad dryck som både smakar och doftar fantastiskt.
År 2020 utsågs Mjödboken till världens bästa mjödbok på World Gourmand Cookbook Awards, och 2024 tog den hem en andra plats i samma prestigefyllda tävling.
Om författarna
Peter M. Eronson bor i Ingelstad och Ambjörnarp. Han har bryggt över 350 brygder hemma sedan 2007 och skrivit fler än 20 böcker om öl, cider, mjöd och hembryggning. Peter är även certifierad öldomare och hans böcker har sålt över 125 000 exemplar. Läs mer på www.eronson.com