Nyheter

Framtidens protein: Anamma lanserar vegofärs och vegokorv med solros- och ärtprotein

Anamma presenterar två nya växtbaserade produkter för storkök – Vegofärs Solros Ärta och Vegokorv Solros Ärta – som gör det enkelt att servera gott, varierat och hållbart.

Anamma tar nästa steg mot en mer hållbar matframtid med två nya vegoprodukter baserade på solros- och ärtprotein. Produkterna är helt veganska, fria från gluten, ägg och mjölk, nyckelhålsmärkta och tillverkade i Sverige.

Vegofärs Solros Ärta passar perfekt till klassiker som lasagne, tacos och Bolognese. Den kommer lösfryst för enkel hantering i storkök.

Vegokorv Solros Ärta är färdig att värma, rik på fiber och smakrik. Den är idealisk för skolrestauranger, lunchserveringar och andra matställen som vill erbjuda ett växtbaserat alternativ.

Med dessa nyheter gör Anamma det enkelt för storkök att välja vego och bidra till en mer varierad, smakrik och hållbar framtid.