December innebär både ökad stress och ökad alkoholkonsumtion i Sverige. En ny undersökning från Systembolaget. Alkohol ökar ofta stress i stället för att minska den
Matsmart. En naturlig tidpunkt för förändring. Under Peters ledning har Matsmart genomgått både expansion och en omfattande omställning mot lönsam tillväxt. Efter intensiva år bedömer han och styrelsen att tidpunkten är rätt för att släppa fram nya krafter inför nästa…
Tetra Pak. García Carrión. En ny nivå av hållbarhet för juiceförpackningar. Den nya förpackningen består till 80 % av papper. 92 %.
När får man egentligen börja dricka julmust? Diskussionen återkommer varje år – och färska data från november visar att många svenskar redan dragit igång julfirandet
Marqués de Murrieta stärker sin position som en av världens främsta vinproducenter. I Forbes internationella ranking The World’s 50 Best Wineries 2025. Best Winery of Europe
ProPud. Protein Café. På caféet hittar gäster en proteinrik och sockerfri meny. – På ProPuds Protein Café erbjuder vi en knutpunkt full av smak och återhämtning
Julmaten har länge fått rykte om sig att vara både tung och ohälsosam. Men stämmer det? Enligt Gianluca Tognon. Högskolan i Skövde. Julbordets oväntade hälsostjärnor
KRAV. Allt om Mat. ”en grön fyr i mörkret för svenska konsumenter för hållbara val och en ljusare framtid”. Ett pris som speglar långsiktigt arbete
Skördetid på Österlen har vuxit till en av regionens viktigaste satsningar för att lyfta den skaparkraft och mångfald som präglar hela sydöstra Skåne. Initiativet samlar nio nätverk
Bocuse d’Or Sweden tar ett historiskt steg och lanserar Bocuse d’Or Sweden Next Generation. – en ny och inkluderande tävling för alla elever i årskurs tre på Restaurang- och livsmedelsprogrammet