Salakis introducerar tre nya kefirprodukter: Aprikos & Citron, Hallon & Granatäpple och laktosfri Naturell. Med sina sex aktiva bakteriekulturer ger de en uppfriskande, spritsig smakupplevelse och stödjer en välbalanserad maghälsa.
Salakis breddar nu sitt utbud av hälsosamma mejeriprodukter med tre nya kefirvarianter – Salakis Kefir Aprikos & Citron, Salakis Kefir Hallon & Granatäpple och Salakis Laktosfri Kefir Naturell. Kefir är en fermenterad mejeriprodukt som kännetecknas av sin uppfriskande, lätt spritsiga känsla. Med sex aktiva bakteriekulturer bidrar produkterna även till en god och välbalanserad maghälsa.
– Vi vill utöka utbudet av hälsosamma valmöjligheter i mejeridisken, oavsett om man är ute efter en lyxigare frukostskål eller ett mellanmål på språng. Våra kefirprodukter är dessutom drickbara, säger Christina Welander, Brand Manager för Skånemejerier.
De nya smakerna kompletterar Salakis befintliga Naturell-kefir. Efter omfattande testning och provsmakning valde teamet att satsa på de medelhavsinspirerade smakkombinationerna aprikos & citron samt hallon & granatäpple.
– Vi har landat i två smakkombinationer som har varit mycket uppskattade under provsmakningarna och som vi tror kommer att bli omtyckta av våra konsumenter. Vår kefir är dessutom gjord på svensk mjölk, vilket många konsumenter värdesätter. Det innebär flera mervärden som hög djurvälfärd, miljöhänsyn och en stärkt svensk livsmedelsförsörjning, säger Christina Welander.
Alla nya kefirprodukter är laktosfria, vilket gör det möjligt för fler att njuta av den spritsiga smakupplevelsen.