Nyheter

Husmanskost i fokus när Pontus Frithiof blir partner till Di Gasellgalan 2025

Pontus Frithiof och Pontus Group ansvarar för matupplevelsen på Di Gasellgalan 2025. De serverar husmanskost och svenska matarvet under nedslag i fyra svenska städer.

Di Gasellgalan ger Pontus Group för andra året i rad uppdraget att leverera maten. Samarbetet startade under 2024, när tävlingen firade 25-årsjubileum, och blev mycket uppskattat. Då serverade Pontus Frithiof och hans team gastronomi med en nypa flärd.

Pontus framgångar bygger på kvalitet, uthållighet, entreprenörskap och mod. Dessa egenskaper speglas i Gasellens anda.

Pontus Group serverar årets tema – husmanskost och svenska matarvet – under Gaselltävlingens nedslag i Umeå, Malmö, Stockholm och Göteborg. Pontus avslutar året med en galamiddag i Stockholms stadshus i december.

”Vi är otroligt stolta och glada att fortsätta detta uppskattade samarbete med Di och dessutom med ett tema som ligger oss varmt om hjärtat,” säger Pontus Frithiof.

Gaselltävlingen, arrangerad av Dagens industri, hyllar Sveriges mest framgångsrika företag. Juryn väljer vinnare från 21 län. Di Gasellgalan avslutar med bankettmiddag, underhållning och inspirerande talare. Di Gasellgalan delar ut priser för Årets kvinnliga Gasell, Årets Impactgasell, Årets Internationella Gasell och Årets Supergasell.

”Vi är oerhört glada att samarbeta med Pontus Frithiof och hans team för andra året i rad. Mat och entreprenörskap har många beröringspunkter. Det handlar om mod, passion och kvalitet,” säger Rebecka Forsman Fresk, Affärsområdeschef Di Gasell.

”Pontus Frithiof hyllar årets tema – husmanskost – med smakrika tolkningar. Vi lyfter våra rötter och traditioner och tolkar det svenska matarvet på nya sätt, precis som Gasellföretagen förnyar sina branscher,” tillägger hon.