Mejeridisken blir mer proteinrik för alla som vill optimera träning och återhämtning. Lindahls, en av Sveriges ledande aktörer inom proteinberikade mejeriprodukter, lanserar nu två laktosfria kvargnyheter. Varje bägare innehåller 20 gram protein och kombinerar 50 % vassleprotein med 50 % kaseinprotein.
Lindahls gör nyheterna unika genom denna blandning. Vassle tas upp snabbt och ger energi direkt efter träning. Samtidigt bryts kasein ner långsamt, vilket ger långvarig mättnad.
Dessutom kommer produkterna i smidiga 158 grams portionsförpackningar i smakerna Strawberry Sundae och Lemon Cheesecake. Lindahls tillverkar dem på svensk mjölk och ser till att de är helt laktosfria.
Lindahls inkluderar dessa produkter i sitt PROTEIN+-segment, som redan innehåller två proteinberikade drycker. Utöver bägarnas nyheter lanserar Lindahls även en 900 grams jordgubbskvarg, vilket gör det enkelt att använda kvarg både till frukost, mellanmål och matlagning.
I Proteinrapporten 2025 förklarar Lindahls dessutom vad som gör ett protein fullvärdigt, hur olika proteinkällor skiljer sig åt och hur du kan tänka kring protein i vardagen. Rapporten riktar sig både till dig som tränar, vill äta balanserat och är nyfiken på näring.