Arkiv

100 ton plast tas bort i Axfoods största plastbantning hittills

Axfoods. Flowpack innebär en mer hållbar förpackning som minskar klimatavtrycket väsentligt genom att mindre plast används. För varje förpackning minskar mängden plast med 68 procent



AW på taket – populärt bland Solna-borna

Det nya Origo-husets takbar ”Origo Top Bar. På den nu 450 kvm stora takterrassen erbjuds gästerna förutom en trevlig vy en ny utomhusbar med lokalt ölsortiment från Solna Bryggeri samt ett kök där det serveras pizza sallader samt andra smårätter…



Nu öppnar GinGin sin konceptbar bredvid KUST Hotell & Spa

Fredag 6 juni slår GinGin upp sina portar till den nya konceptbaren BarBar. På BarBar kan du bland annat äta smarriga mackor dricka drinkar gå på provning och cocktailworkshops



Oda Systems ska sälja logistiklösning till dagligvaruaktörer

Oda. Marknaden för dagligvaror på nätet har alltid haft svårt att skapa lönsamhet. Problemet beror huvudsakligen på blandningen av komplex logistik smala leveransfönster höga kundförväntningar och låga marginaler i branschen



Allerum i sitt första konstsamarbete någonsin – Fanny Swiatek Schultz tolkar ostkupan

När smak blir konst: Keramikern Fanny Swiatek Schultz blir Allerums. Med fria händer har konstnären Fanny Swiatek Schultz fått gestalta Allerums senaste osthantverk – resultatet är en ostkupa i keramik



foodora PRO firar ett år – svenska användare har sparat över 75 miljoner kronor

S. edan lanseringen i Sverige för ett år sedan har foodora. foodora PRO lanserades för att belöna lojala kunder och har snabbt blivit en självklar del av vardagen för många svenskar



Mattias Ekström ny koncern-vd för Pontus Frithiofs verksamheter

Pontus Group. Mattias Ekström. Viktiga projekt. Vidareutveckla.



Svensk Starköl lanserar re-branding och tar klivet fram som Hela Sveriges Öl

Nu lanseras Svensk Starköl i ny design en re-branding som syftar till att förtydliga varumärkets identitet och stärka dess position på ölhyllan. Med ett uppdaterat visuellt uttryck och kommunikationskonceptet Hela Sveriges Öl



Eatery tilldelas uppdraget som restauratör för European Spallation Source i Lund – stärker sin position inom offentlig gastronomi

Eatery. ESS är ett av Europas största forskningsinfrastrukturprojekt med över 500 anställda och upp till 3 000 forskare som väntas komma till ESS varje år när anläggningen är i full drift



Nyhet! Välkommen Tr3 Apor Hallonsorbet Daiquiri

En busigt bärig drink med frisk smak av hallon! När Tr3 Apor. Efter succén med Tr3 Apor Päronglass Daiquiri är vi glada att presentera en ny smak på daiquiri från Tr3 Apor – Hallonsorbet